flag_fi flag_ru

Palvelut

PALVELEMME JOUSTAVASTI JA LAADUKKAASTI

Tuotamme tulkkaus- ja käännöspalveluja suomi-venäjä-suomi viranomaisille, yrityksille, järjestöille ja muille yhteisöille. Avustamme asiakasyhteisöjämme liike- ja kulttuurisuhteiden luomisessa ja ylläpitämisessä Venäjällä ja Suomessa. Toimimme myös venäjän kielen asioimistulkkina eri viranomaisissa pääkaupunkiseudulla ja Lahden seudulla.


Vahvuuksiamme on hyvä Venäjän kulttuurin ja liiketoiminnan tuntemus. Erikoisalojamme ovat maatalous ja elintarviketeollisuus. Monet asiakkaistamme ovat suomalaisia järjestöjä ja pk-yrityksiä, jotka hakevat liike- tai muita yhteistyökumppaneita Venäjältä. Toimimme pitkäjännitteisesti ja kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme tukena yhteistyön kehittämisessä Venäjällä.


Toimimme yhteistyössä tulkkaus- ja käännöspalveluita tuottavien yritysten sekä Helsingin seudun ja Lahden seudun asioimistulkkikeskusten kanssa. Yhteistyökumppaneihimme kuuluvat myös Venäjän-kaupan konsultointia ja viestintäpalveluja tarjoavat yritykset.


Autamme tarvittaessa matka- ja tapahtumajärjestelyissä, opastuksissa ja asioinnissa Venäjällä ja Suomessa. Kauttamme saatte myös esitelmien, puheiden, artikkeleiden, tiedotteiden, nettisivujen, painotuotteiden, sopimusten ja muiden dokumenttien käännökset venäjäksi ja suomeksi.

 
Hoidamme tulkkaukset joko konsekutiivisesti, jolloin tulkkaus toiselle kielelle seuraa heti jokaista puhejaksoa (peräkkäistulkkaus) tai simultaanisesti, jolloin tulkkaus tapahtuu lähes samanaikaisesti tulkattavan puheen kanssa. Tulkkaus voi tapahtua joko paikan päällä tai etätulkkauksena puhelimella tai videotulkkauslaitteilla. Asioimistulkkauksen lisäksi palvelemme neuvottelu-, konferenssi- ja oikeustulkkauksissa.  


Meitä sitoo ehdoton vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Noudatamme työssämme asioimistulkkausohjeita ja asioimistulkin ammattisäännöstöä


.